VTwonen & design beurs 2017

De VT wonen en designbeurs is met jaarlijks zo’n 90.000 bezoekers de grootste woonbeurs van Nederland. De plek waar je moet zijn om inspiratie op te doen voor een verbouwing, verhuizing of de inrichting van je huis of gewoonweg leuke spullen kopen voor in je huis.

Dit jaar wordt de beurs gehouden van 3 t/m 8 oktober in de RAI Amsterdam.

En wij zijn erbij!

Eigenlijk geheel onverwachts, hebben wij een week voor de opening van de beurs een plekje kunnen bemachtigen op deze beurs waar alles in het teken staat van wonen. Wij hebben een stand in de VTwonenhal, 12.027.

We zouden het heel erg leuk vinden als je ons een bezoekje komt brengen!

 

De openingstijden van de VTwonen & designbeurs zijn:

 

  • Dinsdag 3 oktober: 10.00 tot 18.00 uur
  • Woensdag 4 oktober: 10.00 tot 18.00 uur
  • Donderdag 5 oktober: 10.00 tot 21.00 uur
  • Vrijdag 6 oktober: 10.00 tot 21.00 uur
  • Zaterdag 7 oktober: 10.00 tot 18.00 uur
  • Zondag 8 oktober: 10.00 tot 18.00 uur

 

1 comment

  1. hilda.hansen

    Van harte gefeliciteerd!!!!! Door de eenvoud, mooie stijl en materialen vallen jullie echt op en ook op de beurs! Ik moest en zou het metalen salontafeltje (rost) hebben en inmiddels besteld. Hou nu eenmaal van ECHT echt! Ben onder de indruk van jullie verhaal, wat ik pas uitgebreid las na de bestelling. Had dit niet verwacht. Ik houd ervan en ben nu nog blijer met mijn tafel. Veel succes met jullie bedrijf en het verder uitbouwen van jullie droom. – Hilda

You must be logged in to post a comment.