Voor Chantal van @wonen_bij_chantal mochten wij het TV-meubel RANK maken. @wonen_bij_chantal is een erg leuk Instagramaccount met dagelijkse inspiratie, interieurfoto’s van haar woning en een goede dosis humor. Het TV-meubel staat echt geweldig in haar woonkamer!

Chantal kwam met de vraag of wij het tv meubel RANK ook in een hele lange lengte konden leveren. Wij produceren al onze meubels zelf in onze werkplaats. Dit betekent dat wij ieder meubel in elke gewenste maat kunnen maken. Samen met Chantal hebben we een ontwerp gemaakt voor haar lange muur. Rekening houdend met de veranderdrang van Chantal, hebben we er voor gekozen om haar meubel in twee aparte delen te maken die samen een lengte hebben van 360 cm. Met de bijpassende overzettafel over de scheiding heen, kan het meubel optisch wel 400 cm lang worden. Door deze optie kan ze altijd schuiven met haar meubels, maar lijkt het in deze opstelling één groot TV-meubel. De overzettafel kan ook als butler bij haar bank gezet worden. Chantal heeft gekozen voor een TV meubel RANK met schuifdeur van oud hout in een lengte van 220cm en een TV meubel RANK zonder schuifdeur van 140cm. Doordat één meubel een schuifdeur heeft, kan ze daar mooi de box en het tv kastje achter verbergen.

Voor het TV-meubel RANK kun je kiezen uit verschillende kleuren beton mét of zonder houten schuifdeur. Het meubel van Chantal heeft de betonkleur antraciet.

Wanneer je een TV-meubel wenst langer dan 220cm kun je kiezen voor twee losse meubels of voor één meubel met een tussenstaander. Deze tussenstaander is bij langere lengtes noodzakelijk voor de stevigheid. De positie van de tussenstaander kan je zelf naar wens bepalen, zoals in het midden, links of rechts van het meubel. Het meubel is in samenspraak volledig zelf samen te stellen.

Voor meer informatie en mogelijkheden mag je natuurlijk altijd contact opnemen met ons.

Als je inspiratie zoekt, ga dan naar onze Instagrampagina @boxworx_nl of @wonen_bij_chantal.