Als interieurprofessional weet je als geen ander dat elk huis en iedere klant uniek is en een individuele aanpak behoeft.

Om een ​​woning, hotel, restaurant of kantoor naadloos te laten aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw klant, biedt BoxWorx speciaal voor interieurstylisten en architecten een partnerprogramma aan.


“Innovatieve en unieke creaties om ieder interieurproject naar een hoger niveau te tillen”

Al onze meubelstukken worden door onszelf ontworpen en met de hand vervaardigd. Naast onze basiscollectie beschikken wij over een showroom vol innovatieve ideeën en creaties. En om uw interieurproject naar een nog hoger niveau te tillen, bieden wij ook maatwerk.

Jouw visie
Ons vakmanschap
____

 

Door jouw visie en ons vakmanschap te combineren met onze hoogwaardige duurzame en natuurlijke materialen creëren we samen een uniek, tijdloos en bovenal passend droominterieur.

Van eettafels tot zitbanken en van kasten tot bijzettafels, salontafels of TV meubels.

Wij maken het èn volledig op maat.

Maar onze toewijding en passie voor interieur gaat verder dan alleen het leveren van maatwerk. Omdat een gedeelde visie soms twee keer zoveel waard is, staan wij ook open voor een samenwerking die beide talenten combineert en benadrukt. Daarom ben je bij BoxWorx ook van harte welkom met eigen ideeën, ontwerpen of designs.

Samenwerking op maat

Wij geloven in de kracht van teamwork en expertise. Onze samenwerking met jou als interieurprofessional heeft verschillende voordelen die jou helpen om van elk project een succesverhaal te maken.

Kom in contact

Wil jij als interieurprofessional, stylist, architect of projectontwikkelaar deelnemen aan ons partnerprogramma of heb je nog vragen over een mogelijke samenwerking? Stuur via onderstaand formulier je gegevens op.

Na goedkeuring ontvang je per mail de informatie en voorwaarden die passen bij jouw account en type samenwerking.