BOXWORX STAAT VOOR UNIEKE EN EERLIJKE MEUBELS, VAKMANSCHAP EN PASSIE VOOR INTERIEUR

Boxworx is een jong en vernieuwend bedrijf op het gebied van interieur.

We bruisen van de ideeën en zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagingen en differentiërende ontwerpen. Items die jouw huis onderscheidend maken en aansluiten op nieuwste trends op het gebied van interieur. In onze interieur webshop vind je onze basiscollectie die bestaat uit meubelen en accessoires van natuurlijke en eerlijke materialen. Alle meubels uit onze collectie zijn met de hand vervaardigd.

Binnen ons bedrijf hebben we – naast een passie voor interieur – ook een liefde voor natuurlijke materialen. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld (reclaimed) hout dat door natuurlijke invloeden is verweerd en een eigen unieke uitstraling heeft. Daarnaast zal je veel staal en beton in onze collectie terugzien.

Ons uitgangspunt is altijd dat onze artikelen een bijzonder verhaal hebben en door handwerk zijn vervaardigd van natuurlijke materialen en grondstoffen.

Doordat onze meubels door ons ontworpen en met de hand gemaakt worden, zijn onze items uniek. We werken dan ook niet met massavoorraden. Naast de basiscollectie is het mogelijk om jouw meubel op maat te laten maken en helemaal te laten aansluiten aan jouw wensen en woning.

OVER DE ONDERNEMERS ACHTER BOXWORX

“Don’t count the days, make the days count!”

Dit is het motto van ons – Jeff en Susanne – de ondernemers achter Boxworx. Dit motto is dan ook precies de reden dat Boxworx is opgericht.

Met een passie en liefde voor interieur waren we vroeger zelf altijd al op zoek naar unieke items voor in huis. Tijdens deze zoektocht kwamen we regelmatig producten tegen die toch niet helemaal bij onze wensen pasten of qua kwaliteit niet voldeden aan wat wij zochten. “Dat kan beter” dachten wij en zodoende gingen we aan de slag met het maken van onze eigen meubels.

Beiden zijn wij opgegroeid in de kuststreek, in ondernemersgezinnen. We weten dan ook dat ondernemen niet altijd over rozen gaat en dat het hard werken is. Het was in eerste instantie dan ook niet direct ons doel om van Boxworx een bedrijf te maken. We kregen echter toch steeds meer vraag naar onze meubels. Een reeks aan gebeurtenissen zorgde er uiteindelijk voor dat we het roer hebben omgegooid en we gingen doen waar we samen écht gelukkig van worden.

Inmiddels is BoxWorx een officieel geregistreerd merk. En daar zijn we eigenlijk best een beetje trots op.

Susanne is altijd veranderlijk en innovatief, terwijl Jeff vooral ook praktisch en constructief kan denken. Samen zijn wij altijd op zoek naar het unieke en uiterste zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen.

Samen hebben wij vier lieve kinderen en Boxworx is behalve ons bedrijf ook echt onze passie en creatieve uitlaatklep!

voor actuele activiteiten lees de blog