DISCLAIMER

De website BoxWorx.nl is met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo, namen en teksten eigendom van ons. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Al onze producten worden met passie door ons zelf vervaardigd en/of zorgvuldig ingekocht. De informatie over de producten vind je op de productpagina’s van onze webshop.

De productinformatie bestaat uit een of meerdere sfeerfoto’s in combinatie met het product, vrijstaande productfoto’s vanuit verschillende hoeken en een uitgebreide omschrijving van het product.

De weergegeven sfeerfoto’s dienen uitsluitend ter inspiratie. Hieraan kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Indien u vragen heeft over producten of het gebruik hiervan zoals afgebeeld op de sfeerfoto kunt u altijd contact opnemen via de mail of Whatsapp.

Hoewel wij onze webshop met grote aandacht hebben samengesteld kan het zijn dat sommige maten niet nauwkeurig zijn of dat de productfoto afwijkt van het origineel. Producten worden soms om technische redenen aangepast om klachten te verhelpen of om het product of de productie snelheid te verbeteren. Bepaalde kleuren kunnen per monitor anders worden weer gegeven. Ook kan het zijn dat artikelen onjuist zijn geprijsd. Mocht u twijfelen over de inhoud van de productinformatie, de maat of de prijs, neem dan gerust contact op via de mail of Whatsapp. Twijfelt u over een kleur, kom dan gerust langs in onze showroom.

Uiteraard is het mogelijk om op basis van grote afwijking uw artikel te retourneren maar bij technische aanpassingen waarbij het product gelijkwaardig is geldt geen retour mogelijkheid.

Onze prijzen zijn altijd gebaseerd op basis van de inkoop van onze materialen. Het kan dus voorkomen dat er zonder voorafgaande mededeling prijswijzigingen hebben plaatsgevonden.

Prijswijzigingen en verkrijgbaarheid van producten zijn uitdrukkelijk voorbehouden. BoxWorx kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie. BoxWorx behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren en te wijzigen.