Bank CREATIV

Robuust, kubistisch en minimalistischDe CREATIV is een zitbank die volledig door ons is ontworpen en vervaardigd. Het model van deze bank wordt vooral gekenmerkt door zijn tijdloze en creatieve karakter. Het tijdloze design van bank CREATIV is met name te danken aan zijn minimalistisch ontwerp dat gekoppeld is aan maximaal comfort.

Creativ bank modulair

Bank CREATIV is een robuuste, kubistische bank die door zijn minimalistische design en unieke gedetailleerde afwerking toch een luchtige uitstraling heeft. Door zijn dynamische ontwerp kan je eindeloos veel zitcombinaties maken. Het creatieve karakter van de bank uit zich dan ook in het feit dat dit model in een hoekopstelling, maar ook als een recht model, bankeneiland of als een u-bank kan worden ingedeeld. Dankzij de verplaatsbare, losse armleuningen met antislip creëert u uw eigen unieke zitlandschap met daarbij extra zitplaatsen.

Deze bank is volledig op jouw woonwensen af te stemmen doordat geen enkel element een vaste maatvoering heeft. Het bepalen van je eigen maatvoering geldt niet alleen voor de lengte van de bank. Ook de positie en lengte van de rugleuning bepaal jij helemaal zelf.

De rugkussens zijn per stuk op maat te vervaardigen. Met een rugkussen krijgt de bank weer een heel andere uitstraling. Bovendien maak je het zitvlak minder diep waardoor ook minder lange mensen lekker comfortabel kunnen zitten met een goede rugsteun.

Voor het onderstel bieden wij meerdere opties die in meerdere kleuren kunnen worden afgewerkt. Kies je voor robuuste, stoere eiken blokpoten dan ga je voor een sfeervolle, moderne woonstijl. Liever een elegante, industriële look? Dan kies je voor een rank frame van staal.

Maatwerk bank Creativ
Interieur-op-maat-gemaakte-producten-boxworx-4
Bank Creativ

De stofOnze banken zijn verkrijgbaar in meerdere stoffen en kleuren. Wij hebben voor deze bank bewust gekozen voor een zeer stevige stofgroep die bovendien makkelijk in onderhoud is.

DAVID

Deze stof is met 80.000 Martindale toeren een zeer sterke en slijtvaste stof. De stof DAVID heeft een mooie levendige structuur doordat deze grof is geweven met verschillende diktes garen in diverse gemixte kleuren. De stof is leverbaar in enkele veel voorkomende tijdloze kleuren die niet snel verveeld zullen raken.

De stof DAVID is extreem sterk, brandvertragend en vlekbestendig en heeft geen extra textielbescherming nodig. Door de aquaclean technologie kunnen vlekken eenvoudig met een doek en water worden verwijderd.

Stof Balance

BALANCE

Deze stof is een belangrijke stap in de richting van duurzame meubelstoffen, omdat deze is gemaakt van 100% GRS-gecertificeerde garens en bovendien zero-waste wordt geproduceerd. Met 100.000 Martindale toeren is dit een uiterst sterke en slijtvaste stof. De stof BALANCE is een aaibare stof met een mooie linnenlook.

De stof BALANCE is van 100% gerecycled materiaal zoals PET-flessen en garenafval. Het is uiterst sterk en heeft geen extra textielbescherming nodig. Het Care & clean logo staat garant voor een eenvoudig reinigbare stof.

Stof Balance
Stof Balance
Stof Amata

Kortom, bank CREATIV is dankzij de vele opties en zijn tijdloze en creatieve design eenvoudig te combineren in vrijwel iedere woonstijl. Het zitcomfort, de afwerking en hoogstaande kwaliteit van de bank maken bank CREATIV tot een luxueuze toevoeging aan het interieur.

Bank Creativ
Creativ Bank losse elementen
Creativ bank op maat
Bank Creativ elementen
Bank Creativ modulair

Maatwerk

Omdat bank CREATIV volledig naar jouw woonwensen op maat wordt gemaakt, is het niet mogelijk om deze bank via onze webshop te bestellen. Bovendien zijn wij van mening dat het heel belangrijk is dat je bij de keuze van een bank eerst zelf even op de bank hebt gezeten en de stoffen hebt gevoeld en gezien. Ben je geïnteresseerd in een tijdloze bank op maat die aan al jouw woonwensen en comforteisen voldoet dan nodigen wij jou hartelijk uit om een afspraak in te plannen in onze showroom.