GARANTIE EN ONDERHOUDVoor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor het onderhoud kunt u hieronder meer informatie krijgen.

Hoewel we staan voor een goede garantie, geldt deze garantie niet op product specifieke eigenschappen die bijdragen aan het karakter van het meubel, normale slijtage en oneigenlijk gebruik van het meubel. Voor advies omtrent product specifieke eigenschappen, neem dan even de tijd om de adviespagina’s te bekijken. Je kunt hier ook lezen hoe je de levensduur van onze producten kunt verlengen door de producten te onderhouden volgens de gegeven onderhoudsinstructies.

Bekijk de producteigenschappen en gebruikstips van de volgende materialen:

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Wij begrijpen dat je erg zuinig bent op jouw nieuwe meubel en daar nog lang van wilt kunnen blijven genieten. Toch kan het gebeuren dat er onverhoopt iets gebeurd waardoor jouw meubel schade heeft opgelopen. Je laat iets vallen op de hoek van jouw meubel van beton, de ochtend na die gezellige borrel met vrienden zie je dat er toch tapenade is geknoeid op jouw eettafel of de kinderen hebben een prachtige tekening voor jou gemaakt op je salontafel. Zonde, maar niet onoverkomelijk!

Ga niet gelijk boenen met allerlei chemische producten of schuursponsjes! Neem gerust contact met ons op voor advies. Wij hebben het meubel immers zelf gemaakt en helpen je dus graag om deze weer als nieuw te krijgen.