Showroom

Laat je inspireren. Bezoek onze showroom en ontmoet de makers van BoxWorx.Ben je op zoek naar inspiratie? Wil je onze meubels graag in het echt zien? Of heb je een idee en zou je graag advies willen?

We nodigen jou graag uit voor een bezoek aan onze showroom!
Bekijk onze film hieronder alvast voor een voorproefje.

Net zoals onze producten is onze showroom ook door ons met veel passie ontworpen en in onze eigen unieke stijl aangekleed. Het is de plek waar wij creëren en out-of-the-box denken. We bruisen van de ideeën en vakkennis over de materialen en meubels die wij ontwerpen.

Aangrenzend aan de showroom is onze werkplaats, waar wij dagelijks met plezier handgemaakte meubels produceren. Bij een bezoek aan onze showroom ben je ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het kloppend hart van onze zaak.

Wij staan voor je klaar om je te helpen met vragen, ideeën en advies.

Kom dus gezellig langs!

Showroom Boxworx meubels maatwerk800x800

HUUR ONZE SHOWROOM ALS LOCATIE VOOR EEN FOTOSHOOT OF EVENT

Het is mogelijk om onze showroom in Naaldwijk (vlakbij Den Haag en Rotterdam) te huren als shootlocatie voor fotoshoots of videoshoots of als locatie voor een event. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een productlancering, dinnershow of een netwerkevent. Het is een lichte ruimte die kan worden opgedeeld in verschillende kleinere ruimtes. Zo heeft een deel van de showroom een houten vloer, terwijl het andere deel een industrieel karakter heeft dankzij de gietvloer.

Wij denken uiteraard graag met je mee over de invulling van de ruimte. Als je de ruimte huurt verplaatsen wij de meubels uit de ruimte, maar ze kunnen natuurlijk ook worden gebruikt voor een foto- of videoshoot of een ander creatief project.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

MEUBELS OP MAAT

Ben je geïnspireerd geraakt of heb je zelf een idee voor een op maat gemaakt meubel? Of ben je als bedrijf op zoek naar een uniek meubelstuk voor een koffieruimte of de centrale hal? Heb je een vraag over een specifieke ruimte in jouw huis? Of kom je er samen niet helemaal uit door jullie verschillende woonstijlen. Wij helpen je graag met jouw interieur en meubels op maat.

We werken met allerlei verschillende soorten materialen, zoals staal, diverse soorten hout en beton. Ook binnen het materiaalgebruik zijn er diverse mogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor jouw unieke meubels te bespreken om van jouw huis een thuis te maken.