Bestellen bij BoxWorx is heel eenvoudig!

In onze webshop vind je een selectie van artikelen die elektronisch besteld kunnen worden.

Stap 1 Shop op de site en plaats het gewenste artikel in de winkelmand

Stap 2 Vul je persoonlijke gegevens in ( als je al ingelogd bent, dan hoeft dat natuurlijk niet).

Stap 3 Kies een betaalwijze. Bij deze stap krijg je vanzelf de betaalopties te zien die voor jou van toepassing zijn. Hier kun je eventueel ook een kortingscode verzilveren. 

Als je een artikel in afwijkende maten wilt bestellen of ons een artikel wil laten maken naar eigen ontwerp, kunt u contact met ons opnemen via info@boxworx.nl

 

Prijzen

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW prijzen.

 

Levertijden

Ieder artikel vermeld een indicatie van de levertijd. Wij streven er naar om jouw bestelling altijd binnen de aangegeven levertijd te verzenden, tenzij anders is overeengekomen.

 

Betaalmethoden

Bij BoxWorx kun je je bestelling op de volgende manieren betalen:

 

iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in je vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je dus altijd gewend bent.

iDEAL biedt je een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • Je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • Je houdt constant controle en overzicht op jouw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in je rekeningoverzicht.

Naamloos6

Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kan je een betaling voldoen.

PayPal

PayPal is zeer eenvoudig in het gebruik: open een gratis rekening, bevestig het e-mailadres, stel een betaalmethode in en klaar is Kees.Dat is alles. Nadat je jouw product hebt gekozen, betaal je in slechts een paar muisklikken. Je hoeft bij jouw aankoop niet meer steeds je financiële gegevens in te voeren en geen persoonlijke gegevens aan ons te verstrekken. Veiligheid is prioriteit bij PayPal.

Bancontact

Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland.

Sofort

SOFORT behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Waarom? Met SOFORT maak je simpelweg gebruik van jouw beproefde, veilige Internetbankieren.

  • Het invoeren van de gegevens en codes voor jouw internetbankieren vindt uitsluitend plaats in het beveiligde betalingsformulier van SOFORT GmbH en niet op onze webshop.
  • Er worden geen fraudegevoelige gegevens, zoals logingegevens en bevestigingscodes voor Internetbankieren opgeslagen.
SOFORT GmbH stuurt de in jouw overschrijvingsformulier vermelde gegevens door naar jouw bank. Jouw vertrouwelijke gegevens en codes voor Internetbankieren worden door SOFORT niet opgeslagen, maar via een gecodeerde verbinding die aan de standaards van banken voldoet aan jouw eigen bank overgedragen.

Creditcard

Als je jouw aankopen betaalt met je creditcard, dan profiteer je automatisch van de standaard Aankoopverzekering en Aflevergarantie.

Aflevergarantie
Met de Aflevergarantie heb je recht op hetgeen waar je voor betaald hebt. Kortom: wordt een besteld artikel niet bij je geleverd of heb je een verkeerd artikel gekregen? Dan kan ICS de betaling voor je terugdraaien.

Aankoopverzekering
Met de Aankoopverzekering zijn vrijwel al jouw aankopen standaard 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging, als je met creditcard betaalt.

Betalen bij afhalen in Monster

Wil je jouw bestelling bij ons ophalen in Monster dan kan dat natuurlijk ook. Je mag de factuur dan voldoen per contante betaling. Wanneer je voor ophalen kiest, ontvang je van ons een email wanneer jouw bestelling gereed is. Ophalen gebeurt alleen op afspraak.