BESTELLEN EN BETALENBestellen en betalen bij BoxWorx is heel eenvoudig. In onze webshop vind je een selectie van artikelen die elektronisch (online via de webshop) besteld kunnen worden.

Stap 1 Vul je persoonlijke gegevens in (als je al ingelogd bent, dan hoeft dat natuurlijk niet).

Stap 2 Kies een betaalwijze. Bij deze stap krijg je vanzelf de betaalopties te zien die voor jou van toepassing zijn.

Als je een artikel in afwijkende maten wilt bestellen of ons een artikel wil laten maken naar eigen ontwerp, kan je contact met ons opnemen via info@boxworx.nl.

Ja, alle meubels die in de webshop staan kunnen op maat gemaakt worden. In de webshop staan al vele variaties en maten maar wil je een afwijkende maat? Stuur ons een mail naar info@boxworx.nl, dan krijg je van ons zo snel mogelijk een prijsopgave terug.

Voor elk materiaal hebben we een onderhoudsdocument gemaakt. Dit document kan je vinden op deze volgende pagina.

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW prijzen.

Op iedere productpagina van een product staat de verwachte levertijd. Wij streven ernaar om jouw bestelling altijd binnen de aangegeven levertijd te verzenden, tenzij anders is overeengekomen.
Bij Boxworx betaal je in een veilige en vertrouwde omgeving.

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in je vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je dus altijd gewend bent.

Betalen met IBAN

Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kan je een betaling voldoen.

Betalen met PayPal

PayPal is zeer eenvoudig in het gebruik: open een gratis rekening, bevestig het e-mailadres, stel een betaalmethode in en klaar is Kees. Dat is alles. Nadat je jouw product hebt gekozen, betaal je in slechts een paar muisklikken. Je hoeft bij jouw aankoop niet meer steeds je financiële gegevens in te voeren en geen persoonlijke gegevens aan ons te verstrekken. Veiligheid is prioriteit bij PayPal.

Betalen Bancontact/ Mister Cash

Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland.

Betalen met SOFORT Banking
SOFORT behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Waarom? Met SOFORT maak je simpelweg gebruik van jouw beproefde, veilige Internetbankieren.

Betalen met creditcard

Als je jouw aankopen betaalt met je creditcard, dan profiteer je automatisch van de standaard Aankoopverzekering en Aflevergarantie.

Betalen met ING Home’Pay

ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen. Het gebruik van ING Home’Pay is simpel.

Betalen met Giropay

De online betaalmethode Giropay is erg populair in Duitsland. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via jouw internetbankieromgeving.

Betalen met Klarna Achteraf Betalen
Het is ook mogelijk om je bestelling achteraf te betalen. Selecteer in het bestelproces de optie ‘Klarna Achteraf Betalen’. Vul jouw persoonsgegevens in en je ziet direct of jouw bestelling wordt goedgekeurd voor de optie achteraf betalen.

Met de Aflevergarantie heb je recht op hetgeen waar je voor betaald hebt. Kortom: wordt een besteld artikel niet bij je geleverd of heb je een verkeerd artikel gekregen? Dan kan ICS de betaling voor je terugdraaien.

Met de Aankoopverzekering zijn vrijwel al jouw aankopen standaard 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging, als je met creditcard betaalt.

Wil je jouw bestelling bij ons ophalen in Naaldwijk dan kan dat natuurlijk ook. Je mag de factuur dan voldoen per contante betaling. Wanneer je voor ophalen kiest, ontvang je van ons een email wanneer jouw bestelling gereed is. Ophalen gebeurt alleen op afspraak.