Bank KANSO

Ronde vormen, tijdloos design en een hoog loungehalteBank KANSO is speciaal ontworpen op verzoek van interieurfotograaf Muk van Lil voor haar nieuwe woning Casa Kanso. Speerpunten voor dit ontwerp waren ronde vormen, tijdloos design en een hoog loungehalte met maximaal comfort. Daarnaast was de wens dat de bank uit modulaire elementen zou bestaan die op diverse manieren met elkaar gecombineerd konden worden, zodat er verschillende zitcombinaties kunnen worden gecreëerd.

Van een losse schets uit een notitieboekje naar een hoogwaardige designbank vol mogelijkheden
Bank Casa Kanso

Bank KANSO is een organisch vormgegeven bank met mooie rondingen en een zeer uitnodigend karakter doordat hij zacht en laag oogt en een wat grotere zitdiepte heeft. De uniek gedetailleerde afwerking in samenhang met de sensuele rondingen maken dat bank KANSO goed is ontworpen in termen van ergonomie, bruikbaarheid en duurzaamheid. Het is een tijdloze design die goed inzetbaar is in royale ruimtes, maar al even geschikt is voor intieme interieurs met compactere afmeting.

Organisch design

Ronde, curvende vormen geven een warme, vriendelijke, zachte en zwierige uitstraling aan je interieur. Ze zijn een evenwichtig contrast in een hoekige woning of tussen vierkante, strakke meubels en objecten. De rondingen in dit model zijn ver doorgevoerd. Het model van de bank bestaat niet alleen uit twee variërende ronde elementen. Ook de voorzijde van het zitvlak en de rugleuning is rond afgewerkt. Door zijn dynamische en elegante ontwerp kan je eindeloos veel zitcombinaties maken.

Het creatieve karakter van de bank uit zich dan ook in het feit dat dit model in een hoekopstelling, maar ook als een recht model, bankeneiland of als een u-bank kan worden ingedeeld. Dankzij de verplaatsbare, losse rond gevormde armleuning met antislip creëer je jouw eigen unieke zitlandschap met daarbij extra zitplaatsen.

Maatwerk

Deze bank is volledig op jouw woonwensen af te stemmen doordat de elementen geen vaste maatvoering hebben. Het bepalen van je eigen maatvoering geldt niet alleen voor de lengte van de bank. Ook de positie en lengte van de rugleuning kan worden bepaald.

De rugkussens zijn per stuk op maat te vervaardigen. Met een rugkussen krijgt de bank weer een heel andere uitstraling. Bovendien maak je het zitvlak minder diep waardoor ook minder lange mensen lekker comfortabel kunnen zitten met een goede rugsteun. Doordat het onderstel van de bank nauwelijks zichtbaar is, lijkt het zitmeubel te zweven in de ruimte.

Maatwerk bank Kanso
Bank-casakanso-maatwerk-elementenbank-Boxworx11-Mukvanlil
Bank-casakanso-maatwerk-elementenbank-Boxworx10-Mukvanlil

De stofOnze banken zijn verkrijgbaar in meerdere stoffen en kleuren. Wij hebben voor deze bank bewust gekozen voor een stevige, maar zacht aaibare stofgroep die bovendien makkelijk in onderhoud is. De stof heeft het Care & clean logo wat garant staat voor een eenvoudig reinigbare stof.

AMATA

Deze stof is een zeer gewaardeerde, kwalitatief hoogwaardige polyester velours meubelstof die door de standaard Teflon behandeling, vuil-afstotend en makkelijk in onderhoud is. Met 100.000 Martindale toeren is dit een uiterst sterke en slijtvaste stof.

Stof Amata

BALANCE

Deze stof is een belangrijke stap in de richting van duurzame meubelstoffen. De stof BALANCE is gemaakt van 100% GRS-gecertificeerde garens en wordt bovendien zero-waste geproduceerd. Met 100.000 Martindale toeren is dit een uiterst sterke en slijtvaste stof. Het is een aaibare stof met een mooie linnenlook. De stof is van 100% gerecycled materiaal zoals PET-flessen en garenafval. Deze stof heeft geen extra textielbescherming nodig.

Stof Balance
Stof Amata
Stof Balance

Kortom, bank KANSO is dankzij de vele opties en zijn tijdloze en organische design eenvoudig te combineren in vrijwel iedere woonstijl. Het zitcomfort, de afwerking en hoogstaande kwaliteit van de bank maken bank KANSO tot een luxueuze eyecatcher aan het interieur.

20220202SB-8-scaled
Bank Kanso modulair
Bank Kanso elementen
Bank Kanso losse elementen
Bank Kanso maatwerk

Maatwerk

Omdat bank KANSO volledig naar jouw woonwensen op maat wordt gemaakt, is het niet mogelijk om deze bank via onze webshop te bestellen. Bovendien zijn wij van mening dat het heel belangrijk is dat je bij de keuze van een bank eerst zelf even op de bank hebt gezeten en de stoffen hebt gevoeld en gezien. Ben je geïnteresseerd in een tijdloze bank op maat die aan al jouw woonwensen en comforteisen voldoet dan nodigen wij jou hartelijk uit om een afspraak in te plannen in onze showroom.